Bedrijventerreinen

Almere biedt ondernemers ontplooiingskansen. Door de enorme diversiteit in huisvestingsaanbod waarbij u kunt kiezen uit koop, huur of erfpacht zal blijken dat Almere ook werkt voor uw bedrijf. De gemeente kijkt graag samen met u wat voor uw type bedrijf of initiatief een geschikte locatie is. Met uw vraag als uitgangspunt, levert Almere u advies en maatwerk, want ieder bedrijf is uniek.

Sinds maandag 17 juli heeft Almere het aanbod mogelijkheden voor bedrijfshuisvesting op bedrijventerreinen online staan. Op bedrijventerreinenalmere.nl kunnen geïnteresseerde ondernemers op een gebruiksvriendelijke manier opzoek naar de plek die het best bij de ambitie past. De ruim dertig Almeerse bedrijventerreinen die op de website te vinden zijn worden gepresenteerd met aantrekkelijke luchtfoto’s, overzichtskaarten met waar de lege kavels op staan en een opsomming van de vestigingsvoordelen. Bovendien zijn onderaan de pagina contactgegevens te vinden zodat een ondernemer direct met iemand kan sparren over de mogelijkheden op een bedrijventerrein.

Ondernemers van buiten Almere weten vaak niet wat de gemeente in huis heeft qua diversiteit aan bedrijventerreinen en de voordelen van de centrale ligging. Met de website kunnen zij zich in korte tijd oriënteren op Almere. Tegelijkertijd kan ook het huidige Almeerse bedrijfsleven met de site uit de voeten voor als zij een volgende stap in hun ondernemerschap willen zetten.

Website: bedrijventerreinenalmere.nl