12 juli 2017

Lis Logistics nieuw op de Bolderweg 1

De logistieke dienstverlener LIS Logistics gaat haar activiteiten met ingang van 1 juli flink uitbreiden. Daartoe betrekt het een groot gebouw van MAC³PARK aan de Bolderweg 1 op industrieterrein De Vaart in Almere. Op ruim 6000 m2 gaat LIS Logistics op deze locatie een modern warehouse inrichten inclusief bedrijfsruimte.

LIS Logistics, dat aan de nabijgelegen Damsluisweg is gevestigd,  is een jonge en dynamische onderneming die zich reeds tien jaar richt op het verlenen van logistieke dienstverlening, waaronder Warehousing. Het gaat daarbij om verschillende dienstverlening, waaronder levering en plaatsing van high-tech apparatuur, douane activiteiten, projectmanagement en expeditie. LIS Logistics biedt zijn dienstverlening als één logistiek totaalconcept aan klanten aan.

“We zochten een pand op een voor ons optimale locatie, waar wij een deel van  onze activiteiten onder één dak konden samenbrengen”, zegt Jaap Vermeer, directeur/eigenaar van LIS Logistics. “Het MAC³PARK pand aan de Bolderweg sluit naadloos aan bij ons totaalconcept en voldoet volledig aan onze wensen om verdere uitbreiding van onze bedrijfsruimte en magazijnen ook in de toekomst mogelijk te maken.”

LIS Logistics, waar zestig mensen werken, gaat aan de Bolderweg een modern logistiek magazijn realiseren waar zogeheten value added logistieke activiteiten mogelijk zijn, zoals inpakken, stickeren, displays maken, goederen bewerken en controleren. De verwachting is dat LIS Logistics op 1 september het warehouse operationeel heeft. Jaap Vermeer: “Wij zijn verheugd dat we samen met MAC³PARK in ons jubileumjaar waarin we ons 10-jarig bestaan vieren de volgende stap kunnen zetten.”  

MAC³PARK is de snelst groeiende vastgoedonderneming in Flevoland met ruim 160.000 m² aan bedrijfsruimte. MAC³PARK is daarbij de grootste aanbieder van thematisch vastgoed in Flevoland. Zo realiseert MAC³PARK aan de Bolderweg in Almere rond het MAC3PARK Creative Campus een cluster die Innovatie & Creative Industrie en Logistieke dienstverlening omvat.

(Bron: Mac3Park.nl)