27 juni 2017

Kick-off Zomer van de Kennis in Places to work: Wethouder Pol spreekt en hijst de vlaggen

Vrijdag 30 juni opent wethouder Mark Pol de Zomer van de Kennis. Gedurende twee maanden geven tal van bedrijven een kijkje in de keuken tijdens Business Meet-ups, zijn er wekelijks Kennis- en Netwerklunches om relaties op te bouwen en komt in de voorlaatste week van augustus het hoogtepunt met de Business Summer School van acht praktijkworkshops in vier aaneengesloten dagen.

Programma

15:30-16:00 Inloop

16:00-16:30 Vlotte presentatie van het programma

16:30-16:45 Wethouder Pol spreekt en verricht de openingshandeling

16:45-17:30 Informeel samenzijn.

Inhoud

Tijdens de presentatie wordt het programma-aanbod van Business Meet-ups en Business Summer School getoond. Een flink deel van de kennisaanbieders is aanwezig. Veel Business Meet-ups zijn kort en kosteloos, de praktijkworkshops van de Business Summer School zijn uitgebreider, maar kosten slechts 147 euro (excl. BTW) per workshop. De Zomer van de Kennis is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Almere. Het oogmerk is om de Zomer van de Kennis jaarlijks te laten plaatsvinden.

Doelgroepen

De Zomer van de Kennis is er voor iedereen die werkt of (weer) wil werken. Dat zijn medewerkers, leidinggevenden, werkzoekenden, managers en CEO’s, ZZP’ers en ondernemers. Uitgangspunt van de Business Summer School is dat iedereen zijn leven lang moet leren om vooruit te komen of van waarde te blijven. Tijdens de Zomer van de Kennis wordt die gelegenheid tegen zeer lage kosten geboden.

De Zomer van de Kennis is een idee van Bart Buijs (Prospero) en samen met Herman Meijer (Oravi) organiseert hij de Business Summer School. In samenwerking met Kay Lagerweij (Places to work) worden in juli en augustus de Business Meet-ups en Kennis- en Netwerklunches georganiseerd.  

De organisatoren Bart Buijs, Herman Meijer en Kay Lagerweij zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. 

(Bron: https://businesssummerschool.nl/ )