We geven initiatieven de ruimte!

U kunt als burger, ondernemer of ontwikkelaar op deze site terecht voor ruimtelijke initiatieven*, wooninitiatieven of het tijdelijke gebruik van onbebouwde (bouw)grond in Almere.

Of u zich nu wilt vestigen in Almere, grond nodig heeft voor uitbreiding van uw bedrijf, een kantoor of voorziening of plek voor een woonproject zoekt, we denken graag met u mee.

Zo zoeken we gezamenlijk naar kansen om uw idee├źn en idealen tot bloei te laten komen. En zorgen we met elkaar voor een veelzijdige en aantrekkelijke stad.

Ziet u kansen op het gebied van ruimtelijke initiatieven* en wilt u die graag benutten? Laat ons weten wat uw plannen zijn en neem contact op via onderstaand contactformulier. We nemen uw formulier direct in behandeling en nemen hierover contact met u op. 

*Het gaat hier om initiatieven die te maken hebben met grond en/of bebouwing. 

Heeft u vragen over ander gebruik van een bestaand pand of het bestemmingsplan dan kunt u terecht op de site van Vergunning, Toezicht en Handhaving 

Heeft u als bewoner een leuk initiatief voor uw buurt of straat,  meld deze dan aan via de site Mensenmakendestad.   

Wilt u een evenement of activiteit organiseren op straat of in een gebouw? Dan kunt u terecht op onze site over evenementenvergunning

Ruimtelijke initiatieven

Initiatieven indienen